in apie maistą

Apie vištieną…

Chicken and cashew nut stir-fry

– Ką valgei pietums?
– Vištieną.
– Taigi tarėmės, kad vegetarišką ką nors valgysim.
– Tai valgiau vegetarišką vištieną!
– ???
– Taigi višta mėsos nevalgo!

Šitame dialoge yra tekę ne vieną kartą dalyvauti su mano mergaite. Tiesa, šiandien jis nepasikartojo… tik kažkaip prisiminiau, kai pažiūrėjau į nuotrauką.

Šeštadienį Charity Shop’e radau dar vieną kulinarinę knygą (kurią seniai jau norėjau nusipirkt, bet vis tyliai mąsčiau, kad gal jau pakankamai tų kulinarinių knygų pas mus lentynoje, net visos nebetelpa) – Chinese Food Made Easy (Ching-He Huang). Dar kai Londone gyvenom (prieš kelis metus) pert TV rodė laidą „Chinese Foods Made Easy„, tai buvau jau išbandęs keletą receptų, kurie labai patiko. Šįkart vakarienei gaminau Chicken and chasew nut stir-fry.

Ir kaip, skanu? Taip! Dedam tag’ą „Family Cookbook“ evernote’e ant recepto!

Write a Comment

Comment