in apie maistą

Tęsiant šeštadienio duonos temą…

Kadandi šeštadienį duoniukai gavosi labai draugiški ir nusisekę, tai sekmadienį (po stiprios „pusrytinės“ kavos), vėl sliūkinau į virtuvę. Šaldytuve patikrinau dar iš vakar paliktą duonos tešlos gabaliuką (augi… auk, šiandien tavęs dar neliesim), ir pasidariau naują porciją mielinės tešlos (bo vakarykštės duonos jau nė kvapo nebelikę).

Tešla vėlgi (kaip vakar) augo lėtai ir nenoriai… bet laukti buvo verta. Gavosi netgi skaniau negu vakar… tas malonus duonos plutos traškesys kai lauži gabaliuką sukelia smagų pasitenkinimo jausmą. Yes, this was made by me! 🙂

The sound the crust makes when you bite into your own bread...

Taip visą dieną su mergaite ir pratingėjom, bežiūrėdai „Human Planet“, ir belaužydami duonos gabaliukus, ir besidžiaugdami ramybe.

Write a Comment

Comment