in apie maistą

Kavos ir pasivaikščioti, vyno ir pavakarieniauti

Jaipur - The Camel

Šiandien buvo smagi diena. Susitvarkę namus (savaitgalinis „kaip praeit iki virtuvės?“), patraukėm link mūsų miestuko centro – truputuką pasivaikščioti. Ilgai nevaikščiojom, bo iš pradžių užsukom į mūsų naująją Costa, išgėrėm kavos, paskaitėm, ir, kai jau išėjom pasivaikščioti – pradėjo lyti. Taigi, keletą minučių pastovėję po didžiuliu medžiu, nusprendėm, kad nieko gero nesigaus ir) greitais žingsniais parskubėjom namo, ir kibom daryti vakarienės…

Vakarienės darymas truptuką užtruko (bo, porą valandų orkaitėj avienos kepsniukai turėjo ilsėtis), tai sužaidėm stalo žaidimą Jaipur (čia, mano mergaitė nupirko žaidimą, kurį būtų galima dviese žaisti, kad galėtume nors kartą KARTU ką nors pažaisti, ir neturėčiau pasiteisinimų „gal kai kas nors atvažiuos?“). Dar paragavom porą taurių vyno (kaip patogu, kai receptui reikia tik vienos taurės!)… ir jau laukėm vakarienės…

O laukti buvo verta. Jeigu trumpai – tai jau gana senokai buvo diena, kai į savo šeimynos receptų knygutę buvo užrašę paskutinį receptą – o šįvakar, vėl ją reikėjo susirast, ir užrašyt dar vieną. Baked/roasted/stewed neck of lamb chops!

Write a Comment

Comment