in apie maistą

Šį savaitgalį… gaminom valgyt!

Pagaliau pasitaikė proga išbandyti naująjį puodą, naująjį receptą iš naujosios knygos (Nigel Slater „the kitchen diaries“, ir šiaip, po Naujųjų Metų naujai apsitvarkyt (perstumdėm kambario baldus).

O gaminom tai praktiškai visą savaitgalį (na, ir valgėm visą savaitgalį). Bo, receptas, keptos ėrienos buvo toks, kad iškepus po poros valandų, reikėjo dar per naktį palikti, ir tik kitą dieną valgyti.
Stew

Labai skanu, bet ilgai laukti… tai galvojom, nors desertu pasilepinsim… greitai išplakam morengus, iškepam, ir… ir vėl laukti (bent jau keturias valandas, arba per naktį). Nu ne! Deserto, pirmadieniui tai nepaliksim!
MerringueMeringue

Tai va, sėdim abu ant sofutės. Prie laptopų abu prilipę. Ir laukiam… kol keturios valandos pratiksės… o kad greičiau laikas prabėgtų, Terminatorių įsijungiau (kad negirdėčiau, kaip mergaitė tyliai zirzia, kad anglų mokyčiaus).

Write a Comment

Comment