in apie maistą

Vegetariškai…

Roasted Peppers With Herb Couscous / Yellow

Šiandien per darbus nebebuvo kada pavalgyti normalių pietų. Sugraužiau kelius dar vakar žmonos keptus riestainius, drebančiom rankom keldamas n-tąjį kavos puoduką, bet ko nors karšto suvalgyti – nepavyko. Taigi, traukiniu riedant namo, jau mąsčiau, ką čia tokio sukirtus vakarienei… į ką čia būtų galima suleisti dantis…

Tačiau vakarienės „receptą“ leidau išsirinkti savo mergaitei… dėl to išsvajotosios mėsos nebeliko. Pasigaminom „Roasted peppers with herb couscous„. Kol grauži apskrudusią papriką, prikąsdamas sultingu pomidoriuku ir minkštu svogūno kąsniu, ir pakepintu cukinijos gabaliuku – atrodo… nu visai nieko… neįspūdingai, bet valgyti galima. Nors visai skanu… bet kai užkandi apskrudusį ožkos sūrio gabaliuką ir jis tiesiog tirpste ištirpsta… užmiršti net apie pilną balto vyno taurę… stūkstančią šalia.

Skanu! Bet… taigi vegetariškai… svarstau dabar, užsirašyt į receptų knygutę, ar ne?

Write a Comment

Comment