in apie maistą

Nepavykę ravioli (bet vis tiek skanūs makaronai)

Pagauti sėkmingos makaronų gaminimo aistros, šiandien sumąstėme kibti į šiek tiek įdomesnį (sudėtingesnį) receptą – špinatais ir rikotos sūriu įdarytus ravioli makaronus.

Pradžia (kaip daugumoje receptų su makaronais) pakankamai lengva – išmaišom tešlą, ir paruošiam įdarą.

Gaminam makaronus...Minkom tešląIšminkyta tešlaGaminam įdarą...Gaminam įdarą...Paruoštas įdaras

Tada, kol makaronų tešla ilsisi šaldytuve, surenkame makaronų gaminimo aparatą, prisimindami ir pasidžiaugdami grupiokų vestuvine dovana (reikėtų dažniau ženytis? daugiau naudingų dovanų gautume?), uždedam ravioli makaronų gaminimo priedą ir… bandom žiūrėt kaip čia seksis…

Nesisekė! Ravioli priedas prie makaronų mašinos nebuvo draugiškas, ir viską ką mes į jį dėjome tiesiog bandė suvalgyt… ar tai sulipint į didelį gumulą. Mano mergaitė dar bandė su juo draugaut ir gerintis, bet vis tiek nieko doro nesigavo (pirmąją saują tešlos palydėdama liūdnu žvilgsniu mergaitė išmetė į šiukšlinę).

Nežinodami, kas čia blogai (čia aparatas neveikia, ar netokią tešlą išminkėm), nusprendėm pasukti truputį kitu keliu. Prisiminę kaip mamos darydavo koldūnus, mes taip pat išlankstėm likusius makaronus…

Taigi… ne ravioli… bet gavosi vis tiek skaniai.

Makaronai: Saulutės / Ateivių lėkštės

Write a Comment

Comment