in apie maistą

Pirmadienis turėjo būti burgerių diena!

Dar savaitgalį truputį tingėdamas sudariau mini-planą, ką per savaitę darysim valgyti. Susirašiau net ant lapuko, ką, iš kur ir kada reikia nupirkti. Pirmadienio rytą žingsniuodamas į darbą įsivaizdavau, kaip skanu bus vakare sukirsti burgeriuką (esu nusižiūrėjęs naują receptą, burgerį daryt iš kiaulienos ir obuolių, su raudonųjų kopūstų salotom). Net per pietus, kai su kolegom patraukėm pavalgyt, išsirinkau vegetarišką patiekalą – gi vakare burgerius valgysiu! – reikia pasilikti vietos. Po darbo, pusės valandos kelio atkarpą iki traukinių stoties, įveikiau greičiau negu per dvidešimt minučių. Burgeriai… bugeriai…

Tik įlėkus į namus, su mergaite prigriebėm po tašę ir išpėdinom link TESCO. Rankose gniaužiau popieriuką su ingridientų sąrašu… Burgeriai…

O parduotuvėje, kai jau radome visus reikiamus ingridientus, ir susidėjomę viską į karutį, žmona pastebėjo kažką keisto. Kažką, ko Anglijoj dar nebuvome matę. Kažką, kas kvepėjo namais… agurkais… ir praėjusiomis Kalėdomis. Kažką…

Ogi, stintos!

Stints 1Stintos 2
Stintos 4

Šaldytuvas saugo ingridientų atsargas burgerių atakai kurią nors kitą dieną. O šiandien aš jaučiuosi sotus ir padaręs didelį darbą – pirmą kartą (bent jau kiek pamenu) savo noru valiau žuvį!

Write a Comment

Comment