in apie maistą

Ką valgysit kitą savaitę?

Economy Gastronomy

Susėdom su žmona ir suplanavom, ką valgysim kitą savaitę (čia mus turbūt paveikė laida “Economy Gastronomy”, kur rekomenduojama į parduotuvę užsukti tik kartą per savaitę prieš tai susiplanavus, ką gaminsies valgyti ir susidarius ingridientų sąrašiuką).

Sudarymi planą stengėmis pasirinkti, ką nors, ko dar negaminome… arba kas gavosi labai skaniai praėjusį kartą. Rinkomės iš Džeimio, Naidželo, Giedriaus, Economy Gastronomy receptų, ir šiai savaitei apsistojome ties šiais:

  1. roast chicken with lemon and rosemary roast potatoes
  2. chicken salad with couscous and oranges
  3. mini shell pasta with a creamy smoked bacon and pea sauce
  4. asparagus, mint and lemon risotto
  5. Salmon en Papillote au Beurre de Basilic

Šeštadienio ir sekmadienio vakarienes palikom nesplanuotas, nes gal kas netyčia užsuks į svečius. O tada valgyti darytis žymiai skaniau kartu su svečiais… (spėju, kai statysiuos/pirksiu savo namą, tai virtuvė bus vienas iš svarbiausių kambarių. Čia žinoma, po super darbo kambario su žvėriškais kompiuteriais prie kurių dirbti bus labai nuobodu).

O paskui vietoj to, kad eitume į parduotuvę, užsukome į Sainsbury Online ir užsisakėm tik tai to, ko reikia anksčiau minėtiems receptams. Belieka sulaukt pirmadienio…

Write a Comment

Comment