in pastebėjimai

Skrudintos duonos ypatumai

Toasted BreadKai mano mergaitė rodė, kaip anglai geria arbatą įsipildami pieną, mąsčiau, kad turbūt kvailiau ir sugalvoti negalima. Tiesa, neminėkim garsiai, kad pats jau pusmetį kiekvieną dieną geriu arbatą įsipildamas pieno.

Dabar tai atrodo ir praktiška, ir skanu – nereikia laukt kol šiek tiek atvės arbata, ir cukraus užtenka vieno šaukštuko (arba, nereik visai).
O šiandien pamačiau, kaip anglai valgo skrudintą duoną. Na, turbūt negaliu taip imti ir kurti stereotipų, pažiūrėjęs į vieną žmogų… tačiau visi kolegos darė taip pat. Taigi, mano akimis žiūrint, dar vienas kvailų anglų išmislo receptas:
1. Paskrudinam duonos.
2. Tepame margarino ant paskrudintos duonos.
3. Truputuką palaukę, kol margarinas aptirpsta, tepame uogienės ant viršaus.
4. Valgome pasimėgaudami, ir užgerdami arbata su pienu.

Na taip, uogienė man patinka. Ir margarinas man patinka. Tačiau kažkaip marginas + uogienė man panašu į pyragą su silke. Ką gi, einu gamintis dar vienų „angliškų“ pusryčių. Kur ten padėjot margariną?

Write a Comment

Comment